23. maj 2019

Otvoritev prenovljene enote Čenča

V torek, 21. 5. 2019, smo praznovali za nas dva pomembna dogodka, 70. obletnico Vrtca Najdihojca, enote Čenča in njeno izjemno prenovo.

Prenovljena vila ima bogato zgodovino, od leta 1949 je v vili deloval otroški vrtec z različnimi imeni: Dečje jasli, vrtec Milan Majcen in danes Vrtec Najdihojca, enota Čenča.

Ob častitljivi obletnici smo veseli, da je prenovljena enota Čenča zgleden primer, kako lahko staro arhitekturo gledamo obenem kot ohranjeno arhitekturno dediščino in kot del sodobnega vrtca 21. stoletja.

V letih 2018 in 2019 smo v Vrtcu Najdihojca, enota Čenča izvedli energetsko in celovito sanacijo objekta z ureditvijo kuhinje, petih igralnic, požarnega stopnišča, kletnih prostorov, teras, nadstreškov ter zunanjo ureditev z igriščem za najmlajše otroke in kolesarnico.

Za vse to gre zahvala županu Zoranu Jankoviču in Oddelku za predšolsko vzgojo in izobraževanje MOL za odlično sodelovanje pri izvedbi investicije, Petrolu za energetsko prenovo objekta, g. Andreju Goljarju in njegovim sodelavcem za izvrstne idejne rešitve pri prenovi, vsem izvajalcem in vsem, ki so kakorkoli pripomogli k uspešnem zaključku projekta. Še posebej gre zahvala tudi g. Vladu Hutincu in ga. Ireni Bezgovšek, ki sta ves čas prenove skrbela, da so stvari tekle v pravo smer. In na koncu, a nikakor ne zadnjim, gre zahvala vsem zaposlenim, saj bi bile brez njih ideje in načrti neuresničljivi, in staršem, ki so strpno in z razumevanjem spremljali prenovo, nas podpirali ter nam s tem dali vedeti, da delamo dobro in prav.

Powered by Qwilink.com

2. avgust 2019

Razpored skupin za enoto Biba

Spoštovani starši enote Biba,

1. avgust 2019

OBVESTILO ZA STARŠE - SANACIJA V ENOTI BIBA

Spoštovani starši,

31. julij 2019
Sanacija enote Biba

Sanacija enote Biba

Prenavljamo za vas...19. junij 2019

Obvestilo

Spoštovani starši.

V ponedeljek, 24. 6. 2019, bo dežurna enota Čenča na Lepodvorski ulici 5. Uprava vrtca bo ta dan zaprta.

Hvala za razumevanje.10. junij 2019

Kmetija Zgornji Zavratnik

Dragi starši, sporočamo vam, da smo srečno prispeli na kmetijo Zgornji Zavratnik. Pričakalo nas je sončno vreme. Žabice in Petelinčki29. maj 2019

Kmetija Pečovnik

Spoštovani starši.

Vaši otroci so srečno in varno prispeli na kmetijo Pečovnik. Sporočajo vam, da kljub slabšemu vremenu uživajo in da se spet vidite v petek, 31. 5. 2019, ob 15.30.27. maj 2019

Kmetija Obolnar

Otroci iz skupine Veverice Kebetova iz enote Palček so srečno in varno prispeli na kmetijo Obolnar.
Powered by Qwilink.com

22. maj 2019

Kmetija Zgornji Zavratnik

Otroci iz skupin Škratki in Mali princ iz enote Čenča so srečno in varno prispeli na kmetijo...  

20. maj 2019

Kmetija Zgornji Zavratnik

Spoštovani starši.

Otroci iz skupin Medvedki, Veverice, Zajčki in Zmajčki iz enote Biba so srečno in varno prispeli na kmetijo Zgornji Zavratnik.15. maj 2019
Vabilo

Vabilo

Prisrčno vabljeni na praznovanje 70-letnice in svečane otvoritve...