Obvestilo

Spoštovani starši,

vrtci so od danes do preklica zaprti. Glede na število otrok, ki so danes prišli v vrtec, teh je le 8% vseh vključenih, smo se skladno s Sklepom o zagotavljanju nujnega varstva za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način, ki ga je danes izdal župan MOL, g. Zoran Jankovič, odločili, da bo v Vrtcu Najdihojca od JUTRI, 27.10.2020, kot dežurna enota, odprta ENOTA PALČEK, GORAZDOVA 6. Enota je odprta od 5.30 do 17.00 ure.

S Sklepom je določeno, da se za obdobje od 26. oktobra 2020 do preklica zagotavlja nujno varstvo za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način. V kolikor ste presodili, da vaš otrok varstvo nujno potrebuje, ga z veseljem pričakujemo v vrtcu.

Na vhodu v enoto Palček je, tako kot ste starši že vajeni ob dežurstvih, natančno označeno, kje je vaša igralnica. Tam bodo otroke pričakale vzgojiteljice iz vaših matičnih enot. Otroci bodo v času bivanja v t.i. mehurčkih, ves teden z istimi otroki in vzgojiteljicami.

Osnovno vodilo ostaja, da pridejo v vrtec samo zdravi otroci in seveda zdravi zaposleni, zato vas prosimo, da v kolikor pri otroku opazite morebitne simptome okužbe, da otrok ostane doma in postopate v skladu s priporočili NIJZ ter nas o tem obvestite.

V kolikor se bo vaša potreba v času zaprtja vrtcev spremenila, vas prosimo, da to v naprej najavite vaši vzgojiteljici, saj bo tudi naša organizacija dela tako lažja in ustrezna.

V kolikor imate še kakršnakoli vprašanja, sem vam vedno na voljo.

Prijazno vas pozdravljam in vam želim vse dobro.

Andreja Škvarč, ravnateljica