Skip to content

Sklad Vrtca Najdihojca

Spoštovani starši,

z vami želimo deliti naše veselje in neizmerno hvaležnost, ker z donacijo v SKLAD VRTCA otrokom omogočate, da doživijo številne zanimive in nepozabne izkušnje.
S pomočjo sredstev iz sklada vrtca se otroci seznanjajo s programom LEGO Education Simple Machines – mini robotiko, obiskala sta jih Rozi in Grom ter se z njimi pogovarjala o prijaznih in spoštljivih medsebojnih odnosih, popeljali smo jih v svet Pravljične joge, v času Pusta so nas obiskali kurenti, otroci so si ogledali številne predstave, izvajali glasbene delavnice, se na izlete odpeljali z avtobusom ali vlakom, obiskali kmetijo in še številne druge zanimive dejavnosti. Otroci s posebnimi potrebami z denarjem iz sklada vrtca mesečno obiskujejo terapevtsko jahanje v CIRIUS-u Kamnik, večkrat obiščejo bazen in plavajo po metodi Halliwick ter skupaj z rednim oddelkom izvajajo glasbeno – plesne delavnice. Sklad nudi tudi pomoč pri plačilu zimovanja, vrtca v naravi, dodatnih dejavnosti… socialno ogroženim otrokom.
V kolikor bi želeli še več informacij jih najdete na https://najdihojca.si/ pod zavihkom SKLAD VRTCA, kjer najdete tudi pristopno izjavo. Prav vsakega vašega prispevka bomo zelo, zelo veseli.
V imenu otrok in sodelavcev prav vsem izrekam VELIK IN ISKREN HVALA.

Andreja Škvarč, ravnateljica